Aardbeving Turkije

Er wordt gevreesd dat het dodental nog zal. Web 10 hours agoVandaag 1900 6 minuten Mogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts.


Co7s5qjffslrdm

Hoeveel mensen er nog onder het.

. Web 18 hours agoEen nieuwe aardbeving heeft maandagochtend de regio Midden-Turkije getroffen. Web 16 hours agoVolgens Erdogan is de aardbeving de grootste ramp voor Turkije sinds 1939 toen bij een aardbeving 30000 doden vielen. Web 19 hours agoADANAANKARA Turkije 6 februari Reuters Meer dan 600 doden en duizenden gewonden zijn maandag gevallen toen een zware aardbeving met een kracht.

Web 17 hours agoDe Turkse president Recep Tayyip Erdogan gaat ervan uit dat de aardbeving een grotere impact zal hebben dan de fatale beving in 1939. Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een. In buurland Syrië zijn na de beving met.

Die had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus Israël en Libanon. Web 20 hours agoEr zouden al meer dan 2500 gewonden zijn. Web Het epicentrum lag in het district Şehitkamil en de beving had een kracht van 78 op de schaal van Richter.

De ravage is enorm. Dat meldt het European Mediterranean Seismological Centre EMSC. Web 22 hours agoEen krachtige aardbeving heeft Turkije en Syrië getroffen.

Het epicentrum lag bij de Turkse stad Gaziantep waar twee miljoen mensen wonen. Web 18 hours agoBij een aardbeving zijn vannacht in het zuiden van Turkije zeker 1200 doden en duizenden gewonden gevallen. Nu de dag is aangebroken wordt verwacht dat het.

De beving had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus. Turkije ligt nabij breuklijnen wat actieve aardbevingsgebieden geeft. Web 17 hours agoZeker 912 mensen zijn in Turkije door de eerste aardbeving van vanochtend om het leven gekomen meldt president Erdogan.

Web Het zuidoosten van Turkije is afgelopen nacht getroffen door een zware aardbeving. Het is de grootste aardbeving in Turkije in meer dan 100 jaar. De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68.

Web Nederlander voorspelde aardbeving Turkije. Web Enter your donation. In dit liveblog hielden we de hele dag.

Web Een krachtige aardbeving in Oost-Turkije onderbrak deze live-uitzending. Hier moeten we meer onderzoek naar doen Het was een gekkenhuis toen hij maandagmorgen wakker werd. GoFundMe has a 0 platform fee for organizers and relies on the generosity of donors like you to operate our service.

Web 22 hours agoTurkije en Syrië zijn afgelopen nacht hard getroffen door een zware aardbeving met meer dan 2600 doden tot gevolg. Web Het zuid-oosten van Turkije is getroffen door een zware aardbeving.


Qoi R1hfmgodam


Uabscwtzkj8hzm


Tientallen Doden En Gewonden Na Aardbeving In Turkije Dutchturks Nl Nieuws Opinie


P29unl19n0h4bm


En Fch1pegqbum


Fvtc08csspuam


Fuhaaw3twiukkm


Efdnzl57y7yo M


Aardbeving Oosten Turkije Eist 500 Tot 1000 Levens Nrc


H5kdusx8upujom


Vier Slachtoffers Van Aardbeving Turkije Na Uren Gered Uit Puin Linda Nl


C7ctbiczvswqtm


Aardbeving Turkije 2011 Wikipedia


Fjdwr1vofg4o9m


Mbq1ac3nugs7 M


Orkmrr7w80bcjm


Vymccdbx69xhwm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel